Millvision wint Groene Pluim!

Millvision wint de Groene Pluim

Directeur Leon Joore van Millvision heeft op 16 december 2021 uit handen van wethouder Kevin van Oort van Geertruidenberg “De Groene Pluim” ontvangen. Deze erkenning ontvangt Millvison voor de koppositie die het bedrijf in Nederland heeft op het gebied van Circulaire Economie.

Millvision ontwikkelt en verkoopt bio-based materialen en producten, vanuit de lokale gedachte en aanwezigheid van grondstoffen. Hierbij wordt uitgegaan van een reststroom zoals bijvoorbeeld natuurgras, tomaten stengels en suikerbietenpulp. De benoemde bio / agro grondstoffen zijn reststromen die uit de regio komen en waarvan zelf in de regio nieuwe producten van worden gemaakt. Van jute zakken verkeersborden maken of met uienschillen papier maken, Millvision doet het.

Binnen het netwerk krijgt Leon alle mogelijkheden om kennis te delen met andere Pluimhouders waardoor we samen nog meer impact maken, aldus Peter van den Eijnden, trotste voorzitter van de Groene Pluim. Mooi om wederom een prachtige ondernemer en bedrijf de Groene Pluim status te geven. Geertuidenberg kan trots zijn met dit prachtige bedrijf.

Geef een antwoord